Ontdek deze stijlvolle, nieuwe luxe villa in Tosalet, een prestigieus privédomein in Javea. Gelegen aan een rustige weg, grenzend aan een natuurgebied, geniet u hier van rust en privacy. Deze villa, een korte rit verwijderd van Javea's adembenemende kustlijn en uitstekende restaurants, zal binnen enkele maanden gereed zijn voor u.

Deze westelijk gelegen villa beschikt over een rijkelijk begroeide tuin, een privézwembad van 10 x 5 meter en een indrukwekkende zomerkeuken met bar – perfect voor het entertainen van gasten.

Verspreid over twee verdiepingen, biedt de villa op de begane grond een garage, fitnessruimte, toilet, woonkamer en keuken, allemaal op hetzelfde niveau als het zwembad, de tuin en de terrassen. De bovenverdieping, bereikbaar via een sfeervolle trap, herbergt drie ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer en ingebouwde kasten.

De afwerking van het pand is van topkwaliteit, met onder meer vloerverwarming en airconditioning. Bovendien bieden we de nieuwe eigenaren de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de afronding van de interieurdetails, met keuze uit verschillende alternatieve ontwerpen.

Dit project, dat al veel tijd en aandacht heeft gekregen, nadert nu zijn voltooiing. Het biedt een unieke kans om een nieuwe woning te verwerven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Gelegen in een van Spanje's meest schilderachtige regio's, met kristalheldere turquoise wateren en weelderige groene bergen, is Javea werkelijk een bijzondere plaats. De combinatie van de heerlijke Spaanse keuken, natuurlijke schoonheid en het aangename klimaat maakt dit een locatie waar u niet enkel wilt verblijven, maar echt wilt wonen.

Niet oninteressant: met ons geniet u van het deskundige advies van een Belgische (Nederlandstalige) contactpersoon ter plaatse!

Perceelopp.
995 m²
Woonopp.
199 m²
Slaapkamers
4
Tuin
Ja
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Jávea - Tosalet
Referentie:TKB/0662
Vraagprijs:€ 949.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:995 m²
Bebouwde opp.:263 m²
Bewoonbare opp.:199 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2023
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:3
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:2 plaatsen

€ 949 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

€ 949 000

€ 949 000